Maak je klaar voor…dé solden musthaves!

[smooth=id:154;]

Benen worden ingesmeerd, gemakkelijke schoenen worden klaargezet en shoppingbags worden uit de kast gehaald, want het is weer tijd voor de jaarlijkse zomersolden! Vanaf 1 juli gaan koopjesjagers massaal op zoek naar superkoopjes. Maar met al het overaanbod in de meeste winkels, zijn hier alvast enkele handige tips om in je achterhoofd te houden bij het shoppen, zodat je niet thuiskomt met zakken vol kleren en eigenlijk niet weet wat je ermee aan moet.

Laat je niet verleiden door felle kleurtjes die geweldig op de paspop staan, maar voor jou absoluut niets doen. Ga voor tijdloze stukken, zoals een basic broek of blazer. Spot je een paar schoenen voor een prikje? Let dan eerst op het comfort. Hierbij is de hakhoogte en de maat uiterst belangrijk, tenminste als je niet wil dat ze eindigen in de schoenenkast en het daglicht nooit meer te zien krijgen…

Je kunt ook al op zoek gaan naar koopjes voor de winter. Minimalistisch is hierbij de boodschap en tevens één van de wintertrends. Of ga op jacht naar lederen accessoires, ook helemaal hot deze winter. Als je er deze winter helemaal wil bijhoren, kies dan voor rode kleurtjes en je bent al helemaal winterklaar! Verder nog gespot op het lijstje van de wintertrends: nepbonten kraagjes en accessoires en ijzige kleuren.

Dus ladies, ga met deze handige tips op pad, geniet van de jacht en veel succes!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *