Het zomert bij Marie Jo L’Aventure!

[smooth=id:153;]

Bij een nieuw seizoen hoort ook nieuwe lingerie. Bij het eerste straaltje zon gaan we dan ook op pad naar fleurige beha’s en slipjes, zo voelen we de zomer ook onder onze kleren! Voor de lente en zomer 2010 komt Marie Jo L’Avonture met een bijzondere collectie op de proppen, met een vette knipoog naar André Courrèges aka één van de belangrijkste vernieuwers in de hedendaagse modegeschiedenis. Waar kun je je aan verwachten? Een Hedendaagse snit met een serieuze portie sixties kleurtjes en grafische zwart-wit combinaties.

Er werd voor deze collectie gewerkt met vier thema’s: Vic, Sebastian, Adonis en René. Bij Vic ligt de nadruk op ruches en effen stroken in combinatie met Vichyruitjes. Sebastian is dan weer eenvoudig voor elke dag, maar toch met een  bijzondere toets. Adonis werkt met tulebedrukking en nopjes met als finishing touch een fijn strikje op beha en slip. En last but not least, kunnen we René omschrijven als modieus, puur en minimalistisch. Lingerie met designallures voor de echte lingerie fashionistas!

Voor de kleuren werd er vooral gewerkt met lila, zacht grijs, koraalrood, turkoois, fuchsia en simpel wit. Dus dames, ga op lingeriejacht!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *