Kleed je als een Gossip Girl!

Tijdens een aflevering van ‘Gossip Girl’ worden veel fashionista’s groen van jaloezie bij de aanblik van zoveel prachtige outfits waarin de hoofdpersonages Serena Van Der Woodsen en Blair Waldorf in rond paraderen… Maar ‘die-hard’ fans kunnen binnenkort letterlijk in de garderobe van hun idolen duiken, want de hitserie komt met een eigen kledinglijn aanzetten!

Vanaf eind september brengt Warner Bros in samenwerking met het modelabel Romeo&Juliet Couture een lijn op de markt met de meest trendy en must-have outfits die zo uit de serie komen!

Denk hippe T-shirts, skinny jeans en cocktailjurkjes voor erg redelijke prijzen want met een budget van 60 tot 150 euro kan je er al als een echte ‘Gossip Girl’ bijlopen! Al moet je er voorlopig wel nog een reisje voor naar de Verenigde Staten boeken, want helaas wordt de lijn voorlopig alleen in de Amerikaanse winkels Kitson, Neiman Marcus en Saks verkocht.‘Fingers crossed’ dus dat het snel komt overwaaien naar ons…

En het blijft niet bij deze ene collectie, want er worden nu al plannen gemaakt voor de volgende collectie die rond de lente in de winkels zal pronken én bovendien uitgebreid zal worden met handtassen en accessoires. Toch de moeite waard om al eens te checken hoe het zit met de prijzen voor vliegtuigtickets, niet?

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *