Ban rimpels met Draculatherapie

Draculatherapie, de nieuwste methode in de strijd tegen rimpels en veroudering, klinkt een beetje eng, maar is wel effectief! De methode wordt ook wel S3-therapie genoemd en staat voor ‘Stimulated Self Serum skin therapy’, wat zoveel betekent als de dokter die bloed aftapt, vitamines en aminozuren toevoegt en het goedje daarna in je gezicht spuit, met een gladde en rimpelloze huid als resultaat…

Het brein achter deze, van Dracula gestolen, therapie is dokter Daniel Sister uit Engeland. Hij liet zich inspireren door tandartsen die juist dezelfde methode gebruiken om terugwijkend tandvlees tegen te gaan. Maar ook rimpels maken volgens de dokter geen schijn van kans tegen het speciale serum!

“Het ingespoten serum stimuleert het DNA , heelt littekens en maakt een droge, gerimpelde huid weer jong en zacht zonder pijnlijke lasers of peelings. Ik dacht, als serumtherapie goed genoeg is voor botten en zacht tandvlees, dan zal het nog beter werken voor de huid”, aldus Sister over de toch wel speciale methode.

Wie deze nieuwe therapie wil uitproberen, moet er wel meer dan 500 euro voor over hebben. Pluspunt: op amper 10 minuten ben je er al vanaf!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *