In stijl met Kate Moss!

Stijltips Kate Moss

Als supermodel is het een must om altijd en overal even stylish te verschijnen en dat weet Kate Moss, aka de Queen van de catwalk, maar al te goed! Wil je net als haar over een serieuze dosis stijl beschikken? Dat kan door haar handige stijltips ter harte te nemen, die ze prijsgaf in The Telegraph!

Moss prijkt steevast ergens vanboven in de lijstjes van ‘best dressed celebs’, dus we kunnen wel zeggen dat het model kaas gegeten heeft van mode en stijl. Dus watch en learn ladies met deze handige tips van Miss Moss herself:

Tip 1: Durf experimenteren: “Ik voel me het meest comfortabel in jeans en een blazer, maar ik ben niet bang om ook eens een wijde pijp te proberen. Een kokerrok is een van de meest nuttige items in je kleerkast: hij is altijd een beetje pikant en staat iedereen mooi.”

Tip 2: Vermijd modecrisissen: “Als je naar een belangrijk diner gaat, plan dan op voorhand wat je gaat dragen om een modecrisis te vermijden. Als ik geen speciale gelegenheid heb, kleed ik me naar mijn gevoel. Meestal blijf ik binnen het palet van zwart, grijs of rood. Als ik een offday heb, draag ik alleen zwart.”

Tip 3: Accessorize yourself: “Accessoires zijn belangrijk en ik grijp altijd weer naar sjaals, hoeden en zonnebrillen. Te veel accessoires zijn niet goed: mijn man vertelt me steeds dat ik een hoed niet mag combineren met een zonnebril omdat ik er dan uitzie alsof ik vermomd ben. Met juwelen kan je dan weer niet overdrijven.”

Tip 4: Magie van vervlogen tijden: “Ik hou van de jaren zestig en zeventig in de periode van de Rolling Stones. Dat zie je niet in alles wat ik draag, maar het is wel een constante in mijn outfits. Het is belangrijk om inspiratie en een referentiepunt te hebben.”

Tip 5: No pain, no gain: “Ik hou meer van comfortabele en platte schoenen, maar op sommige gelegenheden moet je gewoon hoge hakken aan. En ja, er zijn comfortabele hoge hakken, maar soms is je présence belangrijker dan je comfort.”

Zo, deze beauty Queen heeft gesproken!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *