Handige quotes van Victoria Beckham

[smooth=id:9;]

Victoria Beckham mag dan misschien niet veel weten over scheikunde, politiek of wereldvrede, maar het stijlicoon weet wel alles over de do’s en don’ts in mode. Als ex-Spice Girl en wederhelft van David Beckham liep ze al over talloze rode lopers en woonde ze al honderden modeshows bij.

Toen miss Beckham een tijd geleden haar eigen Stijlgids voor Vrouwen met Lef op de markt bracht, was dat echter nog maar het begin. Sindsdien startte de ambitieuze Vic haar eigen jurkenlijn op en stond ze onder meer model voor de lingerie van Armani. Met haar latex leggings, strakke jurkjes met hoge schouders en laarsjes met open tenen zette de voorbije maanden meer dan één trend. Het ideale moment dus om nog eens terug te grijpen naar enkele interessante quotes van deze fashionista…

Over jeans:

“De ideale spijkerbroek is flatteus, comfortabel en sexy, wat over het algemeen neerkomt op blauw, strak en met rechte pijpen.”

Over t-shirts:
“Een lage hals doet je nek langer lijken, in tegenstelling tot een hals die vlak onder je kin eindigt, waardoor je nek dikker en daardoor hoogstwaarschijnlijk minder sexy overkomt”

Over de lengte van rokken:

“Het antwoord op de vraag of we een minirok of een langere rok aandoen, komt meestal vanzelf naarmate we ouder worden”

Over dure handtassen:
“Als je veel geld voor een tas wilt neertellen, kies dan een klassiek model van een goede kwaliteit, die je steeds opnieuw kunt gebruiken”

Over trenchcoats:
“Trenchcoats kunnen nogal vormeloos zijn, dus let erop dat een jas je lichaamsvorm goed volgt. Het model moet getailleerd zijn en er moet een riem omheen zitten”

Victoria’s favoriete website om inspiratie op te doen:

www.net-a-porter.com

Kimley Briesen – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *