FitFlops met een jasje

[smooth=id:6;]

FitFlops, de teenslippers die je achterwerk en benen in vorm houden, komen met een trendy laarsje op de markt. En nee, het is niet zomaar een laarsje. Deze schattige enkellaarsjes met studs zijn ontworpen door ontwerpster Anna Sui. Ze lijken in elk geval bijzonder comfortabel en gaan mee met de grootste trends: enkellaars, metal studs en de indianenlook.

We zijn vrijwel zeker dat die indianen van weleer niet op FitFlops rondbaggerden om ‘in shape’ te blijven, maar wij zijn best dol op alles wat onze lijn ten goede komt zonder er iets te moeten voor doen! Voor diegenen die nog niet bekend zijn met het FitFlop-fenomeen is hier een woordje uitleg. Marcia Kilgore is de bedenkster van de slipper die je biomechanisme aanpakt en je energieker maakt. De speciale zool laat je spieren werken en zorgt voor een strakker achterwerk en gaat cellulitis te lijf.

Dat is natuurlijk de theorie. Mijn paar FitFlops is nog niet echt veel uit de kast gekomen, omdat het toch even wennen is als je er op loopt.  Al moet ik wel toegeven dat ik me al sportief voel als ik ze nog maar aan mijn voeten schuif…Ik veronderstel dat mijn paar warme sloffen voor in huis gewoon te gezellig is om echt de concurrentie aan te gaan.

Dit neemt echter niet weg dat deze laarsjes allerschattigst zijn en dus zeker een leuke aankoop kunnen zijn. Ze kosten 230 euro per paar en zijn te verkrijgen bij Clinic in Antwerpen. Je kan kiezen tussen zwart of chocoladebruin. Haast je wel want dit is een limited edition!

Kimley Briesen – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *