Fashion op de Olympische Spelen

Niet alleen Stella McCartney ontwerpt outfits voor Olympische atleten. Ook Armani en Prada zullen vertegenwoordigd worden op de Spelen!

Het begint er meer en meer op te lijken dat de Olympische Spelen dit jaar niet alleen een sportevenement zullen worden, maar ook een fashion gala! Blijkt dat Stella McCartney niet de enige designer is die zich met de outfits van de atleten bezig zal houden…

Het zal je misschien niet verbazen dat vooral de Italiaanse sporters met grote namen zullen kunnen pronken. Zo is Giorgio Armani druk in de weer met het ontwerpen van de outfits van zo goed als heel het Olympisch team. ‘Zo goed als’, want de Italiaanse zeilers zullen niet in Armani gehuld gaan…

In wat dan wel? Niets minder dan Prada! Het merk zal niet alleen de atleten kleden, maar ook alle medewerkers. Bovendien zal hun logo de zeilen van de boten sieren. Je zal er in ieder geval niet naast kunnen kijken.

Hoewel het misschien wat vreemd lijkt dat een merk als Prada zich bezig houdt met zeilsport, is dat eigenlijk vrij normaal. Het is zelfs zo dat Prada al heel wat ervaring heeft op dat gebied! In het verleden sponsorden ze al een hele reeks internationale zeilcompetities en deden ze vergaand onderzoek naar de ideale materialen, productietechnieken en pasvormen. Ze hebben dus behoorlijk wat expertise.

Klinkt allemaal heel veelbelovend, vinden wij! We houden je zeker op de hoogte van het reilen en zeilen van de Olympische designers!

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *