De perfecte outfit voor St. Patrick’s Day!

st. patrick's day is de enige dag in het jaar dat je volledig in het groen gekleed kan gaan!

Op 17 maart is het weer zover: St. Patrick’s day! De enige dag in het jaar dat iedereen ermee weg komt als hij helemaal in het groen gekleed gaat. Omdat wij vinden dat je er niet hoeft uit te zien als een groene vlek, maar gerust stijlvol in de pub mag gaan hangen, gingen wij op zoek naar de leukste groene kledingstukken en accessoires.

Zo vonden we de perfecte shamrock juwelen op etsy.com. Of je nu voor de St. Patrick’s Day Hypoallergenic Green Enameled Shamrock Earrings Surgical Steel Hook Dangle Earrings of voor de Embroidered Clover Shamrock Necklace gaat, je zal je sowieso lucky voelen!

Als je graag gezoend wordt – en véél – raden wij je het ‘Kiss me, I’m Irish’ T-shirt aan. Je kan hem vinden op kissmyshamrock.com. Op deze website staan nog een hele hoop andere hilarische T-shirts waarmee je zeker de aandacht zal trekken!

Voor fuifnummers die graag classy door het leven gaan, vonden we een prachtig groen jurkje (Lace Tile Print Dress) op oasis-stores.com. Schattig, stijlvol en groen: wat wil een mens nog meer?

Omdat je natuurlijk niet op je blote voeten op café kan gaan, gingen we ook op zoek naar schoenen. Die vonden we op shopstyle.com in de vorm van deze Luxe Velvet Platform Pump van Charlotte Russ die elke St. Patty’s-Outfit meteen naar ongekende hoogten tillen.

En ten slotte: je kan je maar 1 keer per jaar uitleven met groene make-up, dus doe het dan maar meteen goed. Rep je naar Kruidvat en ga op zoek naar de groene oogschaduw en eyeliner van Catrice!

Nu heel je outfit tot in de puntjes in orde is, kan je nog maar een ding doen: een pint of Guinness bestellen en je volledig laten gaan in het feestgedruis. Sláinte!

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *