Ben jij make-upverslaafd?

make-upverslaafd

Wist je dat… Je verslaafd kon zijn aan make-up? De helft van de vrouwen gaat niet ongeschminkt de deur uit, zo blijkt uit een onderzoek bij 1.300 Amerikaanse dames. Al is dat nu ook weer niet zo raar, want welke zichzelf respecterende fashionista is niet gek op make-up?

Al moet de naturel look tegenwoordig niet meer onderdoen en behoort die zelfs tot de nieuwste hotste trends, maar toch, 1 op de 2 vrouwen weigert zich in het openbaar te vertonen zonder een laagje make-up…

Uit het onderzoek lijkt het erop dat niet veel vrouwen staan te springen voor de naturel look, want 44% van de vrouwen voelt zich zelfs niet goed zonder make-up en 16% voelt zich zelfs lelijk zonder de nodige plamuur werken. 14% liet zelfs weten dat ze zich ‘naakt’ voelen zonder schmink.

Ook vind 48% zich knapper met make-up en 44% maakt er handig gebruik van om zogezegde gebreken te verdoezelen. Altijd handig natuurlijk! Ben jij ook make-up verslaafd of durf jij het wel aan om ongeschminkt bij de bakker te verschijnen? In elk geval is een make-upverslaving een stuk gezonder dan de meeste andere verslavingen als je het mij vraagt. Trop is natuurlijk te veel, maar de natuur een beetje helpen en je schoonheid wat boosten kan geen kwaad, toch?

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *