De hotste eindejaarstrends

[smooth=id:232;]

De feestdagen komen steeds dichterbij en ze vormen de perfecte gelegenheid om alles uit de kast te halen en ‘all the way’ gaan met onze feestoutfits! Een beetje glitter en glam kan geen kwaad, want het mag allemaal net iets meer zijn tijdens deze periode.

Maar wat zijn zoal de trends om te schitteren onder de kerstboom en trendy het nieuwe jaar tegemoet te feesten? Hier alvast een sneak-peak!

Denk fraaie blouses in zachte, zijdeachtige stoffen, zwierige rokjes met tule of gracieuze jurken met opvallende prints. Maar ook wie het liever wat stoerder wil, komt aan haar trekken met de feestelijke jumpsuits of een ‘comfy’ maar hippe jeans met glanzend metallic effect. De torenhoge en erg feestelijke killerheels kunnen uiteraard ook niet ontbreken…

De perfecte outfit vraagt ook om de ultieme finishing touch in de vorm van de meest fashionable accessoires en ook die staan al te popelen om je look helemaal af te maken! Zo spotten we sierlijke pochettes, glamoureuze schoenen en fonkelende horloges.

Neem dus alvast een kijkje en laat je inspireren voor je zelf de jacht inzet naar de ultieme feestlook!

Julie Vandormael – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *