Beesten aan je voeten

Ben jij een animal –en sneakerlover? Dan kan je alvast halsreikend uitkijken naar de erg beestige schoenencollectie die ontwerper Jeremy Scott uit zijn mouw schudde voor Adidas!

De collectie bestaat namelijk hoofdzakelijk uit zwarte aapjes en luipaarden in schoenenvorm. Origineel en erg gewaagd, dus je hebt een serieuze portie lef nodig om in deze ‘wilde’ sneakers rond te paraderen, want gezien worden zal je zonder twijfel!

Nog nooit met een apenkopje op je schoenen rondgelopen? Dan is nu je kans! Scott plaatste niet alleen de hoofden van de dieren op de schoenen, hij gebruikte ook erg zachte stofjes om zijn dierenthema helemaal tot zijn recht te laten komen. Voor de apen werd een zwart knuffelstofje gebruikt en voor de luipaarden een nepdierenhuid om je voeten helemaal beestig te maken…

Ben je al helemaal verkocht voor deze lijn? Dan moet je wel nog even geduld uitoefenen tot het voorjaar van 2012, maar in tussentijd kan je je alvast mentaal voorbereiden op de apen of luipaarden die je aan je voeten zal dragen!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *