Copy de winterlook van…Kylie Minogue!

[smooth=id:212;]

Kylie minogue slaat met deze very fashionable outfit de nagel op de kop van de wintertrends! Daarom namen wij haar look onder de loep…

Bont mag deze winter niet ontbreken, al geven wij wel de voorkeur aan de diervriendelijke nep-versie. Het ziet er even echt uit, is even zacht en even trendy! Kies ook voor een print en kleur die het beste bij je past. Kylie doet het wederom goed met deze zachte kleuren die perfect in harmonie zijn met haar haarkleur.

Ook de laarzen zijn een absolute topper! En zeker de hoge variant tot op of over de knie. Perfect te combineren met een mini-rokje, legging of strakke jeans. Ze geven je outfit een instant chique-injectie.

Kylie combineert haar zwarte laarzen hier perfect met een zwarte jeans en laat haar benen nog langer lijken door in één kleur te werken. De XL-zonnebril is elke seizoen, winter of zomer, een must-have voor een op en top trendy-look. Want hallo, sneeuwblindheid! Ze maakt haar look af met een handige, leren, zwarte schoudertas. Groot genoeg om alles in kwijt te kunnen en bovendien erg hip.

Wij deden voor jou een copy the look bij H&M, Only, Torfs en asos.com.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *