Vijf tips voor party-proof handen!

[smooth=id:211;]

Wordt jij elk jaar opnieuw weer gebeten door de feestmicrobe als de kerstperiode voor de deur staat en zit feesten jou in het bloed? Doe het dan in stijl en met veel glitz en glamour! Niet alleen je outfit  mag knallen, maak van je handen ook echte juweeltjes. Professionails helpt je hierbij graag een handje en komt met vijf tips op de proppen voor een schitterende kerst. Dus watch en learn!

Tip 1: Geef je nagels een instant boost en stop ze in een feestelijk jasje met de bejewelled stickers van Professionails. Zorg voor een basecoat en ga dan aan de slag met je favoriete kleurtje. Laat het even drogen en plakken maar die stickers! Nog even een topcoat eroverheen en klaar is kees. Voor € 8,25 kun je je nagels bejewellen!

Tip 2: Echte glitterqueens kunnen hun glitterverslaving bevredigen met de Pronails Glitter Nail Polish! Hierbij kun je kiezen uit twee feestelijke tinten: Chameleon Gold en Chameleon Green, voor € 12,25 per stuk.

Tip 3: Op zoek naar dé finishing touch voor je feestoutfit? Stop dan meteen de zoektocht, want Professionails komt met de topaccessoire-collectie op de proppen! Kies uit de vele stijlvolle ringen die elke outfit doen schitteren. Vanaf € 69,95 pimp jij in no-time je feestelijke verschijning!

Tip 4: Kies voor over the top en laat je bij de nagelspecialist enkele kostbare goud –of zilverkleurige nagels aanzetten. Op en top feestelijk en slechts € 15!

Tip 5: Liever een subtiele touch? Dan zijn de glittersteentjes of parels voor op gelnagels de ideale keuze! Kies uit verschillende kleuren en vormen en laat je bij je nagelstylist deze feestelijke look aanmeten. Vanaf € 10,95 ben je helemaal party-proof!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *