Becks uit de kleren voor H&M

david beckham in mannenondergoed voor ondergoedcampgne h&m

Dat David Beckham over een goddelijk lichaam beschikt, werd weer maar eens bewezen met opnieuw een zinnenprikkelende ondergoedcampagne. Niet voor Armani deze keer, maar wel voor H&M en Becks hielp de lijn zelfs mee ontwerpen!

David stak samen met de winkelketen hun creatieve koppen bij elkaar en ze kwamen op de proppen met een ‘bodywear’ collectie, waarin we pyjama’s, hemdjes, slips, T-shirts en lange onderbroeken spotten! Wij zijn alvast gewonnen voor de campagnebeelden, nu moeten de mannelijke kopers nog vallen voor de lijn zelf…

David is een echt teambeest, met zijn blitse sportcarrière als voetbalster, en die skills kon hij ook hier in de strijd gooien!  “Met een team werken was altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven en ik vond dat een beetje hetzelfde toen deze lijn ontwikkeld werd”, zei hij in een officieel persbericht van H&M. “Samen met mijn designteam hebben we veel tijd besteed aan het gevoel, de pasvorm en de stijl om er zeker van te zijn dat het product niet enkel iets is dat ik zou dragen maar ook iets waarop ik trots ben om er mijn naam op te zetten.”

Bovendien blijft het hier niet bij, want deze collectie zou slechts het begin zijn van een samenwerking op seizoensgebonden basis. En dat kunnen wij alleen maar toejuichen, met zulke sexy beelden, we kijken nu stiekem al uit naar de volgende, ongetwijfeld even verleidelijke, shoot!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *