Sneak peak naar de beautytrends voor de lente

dit zijn de beauty trends voor komende lente

Met een storm die ons land teistert, bevinden we ons nog niet meteen in lente-modus, maar dat neemt niet weg dat we alvast een sneak peak kunnen houden naar enkele van de aanstormende make-uptrends voor het nieuwe seizoen, waardoor we toch heel even kunnen dromen van zonnigere tijden!

Er volgen er gegarandeerd nog meer, maar hier zijn alvast enkele van de hotste beautytrends, waarmee we schitterend en stralend de lente kunnen doorkomen…

Niet alleen in de modewereld, ook in beautyland maakt de kleur tangerine of oranjerood zijn opwachting! Het werd uitgeroepen door Pantone tot dé kleur van het jaar en kleurt deze lente ook massaal onze lippen en nagels.

Pastel, jawel! Met de lente, duiken meestal ook de pastelkleurtjes op en dat is dit jaar niet anders. We dompelen onze ogen, wangen en lippen onder in zachte pastelkleurtjes, wat meteen voor een erg frisse uitstraling zorgt.

Sexy lips zijn ook nog steeds aanwezig en worden extra in de verf gezet met felle kleurtjes, waardoor je lippen er opnieuw ‘very kissable’ uitzien, want zorgt voor zwoele lente-avonden!

Straal als een echte glamdiva met een glamoureuze gloed. Die creëer je met een rozige blush, nudekleurige oogschaduw met wat glans en lipgloss, dus geen overload aan make-up, maar subtiel en fris.

Voor de wenkbrauwen mag het dan weer wat meer zijn, want ze mogen sterk en uitgesproken naar voren komen voor een statement look!

En er werd ook een nieuw trendkapsel gespot, namelijk de dot vs paardenstaart! En dat is simpelweg de dot die uitloopt in een soort van paardenstaart.

Begin alvast te experimenteren en maak je al enkele looks eigen, voor we met de volgende lading op de proppen komen!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *