Louis Vuitton valt voor Angelina Jolie

Angelina Jolie heeft opnieuw een miljoenendeal te pakken! Deze keer haalde de Hollywood beauty een contract binnen van bijna $10 miljoen om het nieuwe gezicht te worden van Louis Vuitton.

De wereldwijde reclamecampagne zal op beeld vastgelegd worden door de legendarische fotografe Annie Liebowitz, die al eeuwen de beelden voor het modehuis verzorgt, en zal deze zomer in print-only vorm verschijnen.

De verbluffende knappe looks van de actrice legden haar alvast geen windeieren! Dit is haar tweede luxueuze miljoenendeal, de eerste was voor St.John, en het zou naar verluidt haar meest lucratieve deal tot nu toe zijn. De 35-jarige schone en mama van een uitgebreide kroost van zes kids is een grote fan van het Franse mega-label en wordt dan ook regelmatig gespot met hun fantastische handtassen.

Jolie is als het nieuwe uithangbord voor het modehuis niet aan haar proefstuk toe, want onlangs zette de bekende wederhelft van Brad Pitt haar eerste stapjes in de modewereld met haar eigen juwelenlijn, Style of Jolie.

Julie Vandormael – StyleFever.be


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *