Straal op het strand!

[smooth=id:222;]

Met de steeds feller uitbrekende zonnestralen is de roep naar het strand wel erg groot, dus inpakken en wegwezen is de boodschap! Ook op het strand willen we volop kunnen stralen. Bikini en strandoutfit, check? Dan wordt het tijd om je bezig te houden met je coupe.

Want wat zijn de hotste beachkapsels tegenwoordig? En hoe kun je deze zelf maken? Wij zetten de hotste strand hairdo’s en hun handige tips & tricks even op een rijtje!

De French Braid aka de Franse vlecht: Dit kapsel is ideaal voor een dagje zorgeloos zonnen aan het strand. Je haren worden verbannen uit je gezicht met deze handige vlecht en wanneer je achteraf je lokken opnieuw loslaat, heb je een prachtig golvende coupe!

Aan de slag! Maak een middenscheiding en aan beide kanten daarvan ga je je lokken invlechten. Vlecht je haar tot en met de achterkant in en vlecht daarna de uiterste punten in elkaar. Zet ze vest met schuifspeldjes, ga erover met een haarspray en klaar is kees!

Glamour Beachwaves:  Na een dagje aan het strand met de bovenstaande Franse vlecht, maak je je coupe opnieuw vrij en kun je genieten van prachtige golvende lokken.

Aan de slag! Haal voorzichtig de vlechten uit je haar en kam het door met je vingers. Kneed er nog wat meer krullen in met een verzorgend product. Voor nog meer glans én glam, kun je nog aan de slag met een glansspray.

Chique Wetlook: Donker geverfd haar is geen fan van de felle zonnestralen die je lokken doen oplichten. Met een speciaal masker voor geverfd haar, kun je dit proces wat tegengaan en door het masker niet uit te spoelen, creëer je in no time een chique wetlook!

Aan de slag! Maak een diepe zijscheiding en kam je haar door. Maak een lage staart of dotje en geef chloor en zon geen kans!

Casual Bardot: De sexy, nonchalante Bardot-coupe is één van de meest populaire strandkapsels! Klaar in een wip en ideaal om te paraderen op het strand.

Aan de slag! De beachwaves van de dag ervoor zijn verdwenen, maar je haar is wel nog lekker scrunchy. Geef je voorste lokken vrij spel en zet het haar op de kroon van je hoofd samen en vast op de achterkant van je hoofd, in het midden. De rest laat je lekker loshangen.

Kies één van bovenstaande kapsels en schitter als een ware strandgodin!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *