Amy’s fashionsense leeft verder…

[smooth=id:227;]

Door de dood van Amy Winehouse op 23 juli, bleven vele fans van over de hele wereld in diepe rouw achter…Ondanks haar korte carrière werd ze een heuse soullegende met wereldwijd succes. Maar ook op modevlak wist ze haar stempel te drukken, door haar samenwerking met Fred Perry en ook aanstaande herst en winter kunnen we nog van haar ontwerpskills genieten…

De volledige herfst/winter-collectie van de hand van Amy Winehouse voor het Britse modelabel is nu te koop online en in de winkels. De familie heeft besloten om de collecties alsnog uit te brengen, waardoor haar fans op fashionable wijze nog een tijdje hulde kunnen brengen aan de zangeres.

Door deze nieuwe collectie leeft Amy’s fashionsense nog even verder en haar handtekening is duidelijk terug te vinden in de verschillende stukken. Er werd vooral veel gebruik gemaakt van pied de poule en plaid met jurkjes, rokjes, broeken en polo’s. Daarnaast spotten we ook hippe accessoires in de vorm van een handtas, riemen, schoenen en handschoenen.

“Amy was gepassioneerd en toegewijd aan de samenwerking en haar signature style is zichtbaar bij elk stuk”, vertelde een woordvoerder van Fred Perry. En daar blijft het niet bij, want ook in de lente kunnen we nog profiteren van haar ontwerpen.

Eerst werd er nog getwijfeld of ze na haar dood de nieuwe collecties wel zouden uitbrengen, maar Amy’s papa Mitch besloot om dat toch te doen, aangezien ze volgens hem altijd zoveel plezier haalde uit het werken aan de collectie en ze niets anders gewild zou hebben dan dat ze verkocht werden.

Bovendien breng je niet alleen hulde aan Amy, maar steun je ook het goede doel als je een stuk uit de collectie komt, want de gehele opbrengst gaat naar de Amy Winehouse Foundation, die haar vader oprichtte om jongeren met een verslaving te helpen.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *