Vitaminebom op je lippen

Sta je altijd voor een dilemma als je een nieuwe Labello wil aanschaffen en kun je nooit kiezen tussen veilig wit of glossy zachtroze? Pijnig je hersenen dan niet langer, want Labello komt aanzetten met een stick die de twee combineert!

De Labello Vitamin Shake geeft je lippen een boost met een knappe, maar subtiele glans en kleur en bovendien worden ze meteen ook verzorgd, want deze balsem zorgt voor een ware explosie van vitaminen op je lippen!

Dankzij de ingrediënten Açai-bes en Wilde Appel worden vitaminen toegevoegd die zorgen voor een intensieve hydratatie en verzorging en je very kissable en sexy lips bezorgen! De Açai-bes staat niet voor niets bekend als superfruit, want het zijn als het ware echte vitaminebommetjes die boordevol antioxidanten zitten die je lippen voeden en beschermen.

Je kan ook zeker zijn van een heerlijk geurtje én kleurtje, dat in combinatie met veel Vitamine C, E en Pro Vitamine B5 en je hebt gewoon een supercombi voor amper €2.99! Je moet alleen nog heel even geduld uitoefenen, vooraleer je naar de dichtstbijzijnde winkel rent, want de Labello Vitamin Shake is vanaf september verkrijgbaar…

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *