Alexa Chung zoekt de ‘beste designer’

Alexa Chung verschijnt binnenkort weer op de buis! Nadat haar laatste televisie show, ‘It’s On With Alexa Chung’, flopte, besloot ze het nogmaals te proberen in televisieland en ze wist Lifetime Channel te overtuigen om te tekenen voor tien afleveringen van ’24 hour catwalk’.

Voor de show gaat Chung op zoek naar vier ontwerpers die 24 uur aan een stuk de strijd aanbinden om de titel van ‘beste designer’ op hun naam te mogen schrijven. Bovendien hangt er een serieus prijskaartje vast aan de overwinning van maar liefst €10.000! Ideaal voor ontwerpers die wel een extra budget kunnen gebruiken.

Alexa’s zelfvertrouwen werd met de grond gelijk gemaakt door het mislukken van haar vorige show, maar ze heeft er alle vertrouwen in dat het deze keer wel zal lukken. Zo vertelde ze aan Fashionology: “Het was een deuk in mijn vertrouwen. Maar deze keer voelt alles goed, ik ben nu al dol op het team. Vanaf het moment dat we zijn begonnen, hebben we alleen nog maar gelachen. En daar houden we voorlopig nog niet mee op.”

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *