4 schoenentrends van dit moment

Ben je op zoek naar een paar nieuwe sneakers, maar weet je nog niet goed welke je moet kiezen? Lees dan snel verder, want in deze blog bespreken we de nieuwste trends op gebied van sneakers. Welke kleuren zien we dit jaar veel? En welke materialen worden er gebruikt? We zoeken het voor je uit! Kijk voor meer inspiratie op http://www.sneakers.nl/ .

De klassieke witte sneaker

De witte sneaker, zoals de Nike air max 1 lijkt nooit uit de mode te gaan. Hij is niet weg te denken uit je garderobe. Een witte sneaker is namelijk makkelijk te combineren en oogt fris en zomers. Dit jaar zien we de nieuwe sneaker weer in nieuwe vormen en maten. Dit seizoen zien we veel luxe ogende witte sneakers zonder veel poespas. Erg stijlvol dus.

De glanzende sneaker

Een nieuwe trend van dit seizoen is de glanzende sneaker. Je ziet veel sneakers met metallic kleuren, zoals zilver en goed, met veel glans. Deze schoenen hebben een luxe uitstraling en geven je outfit een feestelijke look. Als je normaal geen sneakers draagt, omdat je meer van nettere schoenen houdt, is dit misschien iets voor jou.

De cognackleurige schoen

Een opvallende kleur die we dit seizoen veel zien is ‘cognac’. Dit komt ook terug in de schoenenmode. In de collecties van de grote merken zien we veel cognackleurige schoenen. Cognac lijkt misschien moeilijk te combineren, maar dit is niet weer. Het is een klassieke, stijlvolle kleur die bij veel kleding past. Bijvoorbeeld onder een spijkerbroek.

Dierenprints

Een andere trend is het vele gebruik van dierenprints. Ook bij de schoenenmode zijn er veel dierenprints te zien. Vorig jaar zagen we al veel panter en slangenprint bij de schoenen. Dit jaar is zien we ook de krokodil. Slangenprint is nog steeds het meest populair, maar krokodillenprint zien we ook steeds meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *