350 euro aan ongedragen kledij in je kleerkast…

garderobe

Onze kleerkast aanvullen is geen probleem, maar ze uitmesten is een ander verhaal. We blijven kleren kopen, maar kunnen niets weggooien. Herkenbaar probleem? Hou dan de volgende keer dat je een opruimactie wil aanvatten in je achterhoofd dat vrouwen gemiddeld voor 350 euro aan ongedragen kledij in hun kleerkast hebben hangen… Dat blijkt uit een Brits onderzoek. Voor dat geld kun je een hele nieuwe outfit kopen!

Waarom we zo moeilijk afscheid kunnen nemen van kleren die we eigenlijk niet meer dragen? Door ons wisselende gewicht hebben we drie verschillende kledingmaten in onze kast hangen, ‘voor het geval dat’. De tien meest voorkomende items hierbij zijn te kleine jeans, broeken, truien, vestjes, onderbroeken, rokken, jassen, T-shirts en zwemkledij.

Dus dames, het is dringend tijd om je kleerkast onder de loep te nemen, te verzamelen wat je niet meer draagt en er mee naar een tweede handswinkel te stappen. Met dat geld kun je zonder gewetensproblemen een nieuwe wintergarderobe gaan aanleggen!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *