Vera Wang strikt Gossip Girl

Vera Wang wist niemand minder dan Gossip Girl Leighton Meester aka Blair Waldorf in de populaire serie, te strikken om het gezicht te worden van ‘LoveStruck’! Wang is met dit nieuwe geurtje aan haar tweede parfum toe en de ontwerpster en Meester stelden de nieuwe geur voor in het prestigieuze James Hotel in New York.

In het promotiefilmpje van het parfum zien we de 25-jarige actrice op een balkon in een prachtige robijnrode jurk, waarvan de sleep een verwijzing is naar de bombastische sluiting van de flacon. In het filmpje is ook te zien hoe Leighton een boeket pioenrozen krijgt van een knappe hunk, en die verwijzen dan weer naar de ingrediënten van de geur.

Maar volgens de geruchtenmolen is Vera niet echt enthousiast over haar nieuwe vertegenwoordigster, omdat de Gossip Girl naar verluidt veel te laat kwam opdagen bij de lancering van het parfum…

Zo meldt de Daily News dat Vera “niet blij” was dat haar ambassadrice pas na acht uur haar opwachting maakte en ook al vroeg weer weg was. Insiders beweren dan weer dat Leighton heel aangenaam was, verschillende interviews gaf en zelfs haar handpalm liet lezen… Benieuwd wat de toekomst nog in petto heeft voor de nu al rijzende ster!

Wang heeft tot nu toe alvast een erg succesvol jaar achter de rug, met haar eigen parfums en de opdracht om de drie trouwjurken voor socialite Kim Kardashian te ontwerpen, alsook die van de bruidsmeisjes. Bovendien zal ze binnenkort ook haar nieuwe ringencollectie lanceren. We like!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *