Vakantiegevoel onder de douche!

Ben je absoluut verknocht aan het Zuiden van Frankrijrk? En denk je met heimwee terug naar die ene schitterende vakantie? Herbeleef je ervaringen terwijl je onder de douche staat met Le Petit Marseillais!

De heerlijke geuren van de verschillende producten brengen steevast het Zuiden van Frankrijk terug in je badkamer. Begin je dag met een heerlijke geursensatie en bevindt je voor heel even terug in vakantiesfeer door je zintuigen te prikkelen. De ideale oppepper en je eigen feelgoodmoment!

Bovendien komt Le Petit Marseillais met twee nieuwe douchegels die we hier even uit de doeken doen:

Abrikoos-Basilicum zorgt voor een unieke mix van een sappige, warme abrikoos met een delicate, maar toch pittige touch van basilicum op je huid. Een ideaal warm mediterraan aroma om even bij weg te dromen…

Eerder een fan van framboos? Ga dan voor de Framboos-Pioenroos dat een zinderend effect geeft op je huid met de verrassende samensmelting van de zoete framboos en de sensuele pioenroos. Hiermee breng je ongetwijfeld passie in je badkamer!

Kortom, twee producten die absoluut het testen waard zijn… Dus kies de douchegel die het beste bij je past en zorg voor een heus feest in de badkamer! Bovendien tel je voor één fles amper €2,99 neer, dus haast je naar de supermarkt!

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *