Glamour lokken à la Hollywood

De hotste Hollywood diva’s pronken steevast met de meest glamoureuze lokken op de rode loper, die er vol en gezond uitzien met een mooie slag, die erg natuurlijk valt…

Met een heel team kappers en stylisten achter zich, zul je ze zelden op een ‘bad hair day’ betrappen. Al heb je geen kapperskills nodig om zelf te kunnen pronken met een diva kapsel à la Natalie Portman of Rihanna…Enkel een handig stappenplan. En dat krijg je hier alvast voorgeschoteld, dus aan de slag!

Gezonde lokken zijn de eerste stap naar een echte diva look. Geef je haren een broodnodige oppepper met een leuk nieuw kleurtje, dat perfect bij je past, wat meteen voor een gezonde glans zorgt. Gebruik een glansshampoo om nog extra glans toe te voegen en je coupe te laten blinken!

Na het wassen, droog je je haar en zet je er grote rollers in om de ultieme glamour slag te bekomen. Spuit er haarspray over om alles al mooi vast te zetten en te verstevigen.

Borstel de krullen er lichtjes uit, zodat je een natuurlijke slag krijgt. Laat ze gewoon los hangen, of zet enkele lokken vast met schuifspeldjes. Alles nog even fixeren met de haarspray en je kan als een echte diva pronken met je eigen glamoureuze coupe!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *