Tips voor sexy en volle lips!

Tips voor sexy en volle lips

Niet iedereen is gezegend met volle verleidelijke lippen, maar voor we terug grijpen naar drastische cosmetische ingrepen om hier een mouw aan te passen, zijn er ook enkele simpele en gezondere tips voor sexy en volle lips waar geen naald aan te pas komt!

Ben je al een volleerd scrubber en voorzie je je lichaam regelmatig van een degelijke scrubbeurt? Vergeet dan ook zeker je lippen niet! Om droge lippen te vermijden en ze van een vollere look te voorzien kan je zelf een scrub mengsel voor je lippen maken door olijfolie met suiker te mengen. Beperk je hierbij wel tot één keer per week, om de gevoelige huid van je lippen niet te beschadigen.

Smeren maar! Schaf je een degelijke en speciale crème aan die je lippen de nodige verzorging geeft en ze hydrateert. Een lipcrème met collageen is ideaal, want dat zorgt voor volume.

Kijk ook eens in je kruidenrekje, want onder andere gember en kaneel hebben magische krachten wanneer het aankomt op onze lippen… Ze laten ze tijdelijk zwellen en ook voller lijken. Smeer wel met mate en slechts af en toe, bijvoorbeeld vlak voor een avondje uit, anders kan het wel eens pijnlijk worden.

‘A touch of make-up’: Make-up is wel vaker je beste vriend als het aankomt op de natuur een handje te helpen. Zo kan je bijvoorbeeld een licht kleurtje aanbrengen net onder je neus en aan je mondhoeken terwijl je de onderlip laat voor wat het is. Vervaag en breng daarover je favo lipstick aan en je lippen hebben alweer een beetje aan (optisch) volume gewonnen!

En nu… tuiten maar die lips!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *