Sexy op de foto met deze tips van pro’s!

Sexy op de foto

Duik jij weg zodra er een fototoestel wordt bovengehaald? En sta je ook niet meteen te springen van enthousiasme bij de aanblik van het resultaat van de getrokken kiekjes? Geen nood, niet iedereen is zo fotogeniek als de sterren op de cover van de hotste magazines, maar met deze tips wordt je in no time een hot shot!

Davis Factor komt ‘to the resque’ met enkele handige tricks die je transformeren in een heus fotomodel! David wie? Hij is een celebrity mode fotograaf en kreeg  onder andere Angelina Jolie en Cameron Diaz al voor zijn lens… Aan Cosmopolitan magazine deed Factor enkele van zijn geheime trucjes uit de doeken:

  1. Draai naar rechts: Wist je dat de linkerkant van je gezicht de meest sexy kant is? Blijkbaar tonen linker wangen meer emotie en dat vinden mensen aantrekkelijker. Draai je hoofd dus lichtjes naar rechts waardoor je linker wang meer in beeld komt.
  2. Let op het licht: Wanneer licht vanboven op je valt, worden er schaduwen gecreëerd op je gezicht en dan vooral onder de ogen. Dus of je nu binnen of buiten bent, probeer achter de zon of weg van de verlichting te staan.
  3. Sta recht en lijk slank: Je kan jezelf langer en slanker laten lijken voor de camera door kaarsrecht te staan en lichtjes naar de zijkant te draaien zodat één schouder dichter bij de camera staat. Zodra je in positie staat, kijk je zwoel en verleidelijk in de lens.
  4. Weg met die dubbele kin: Mijd kleine fotografen, want zodra de lens zich onder je oogniveau bevindt, krijg je er gratis en voor niets een extra kin bij en dat is allesbehalve een hot shot! De lens moet zich altijd op ooghoogte of erboven bevinden. Duw tenslotte je kin iets naar voren en die dubbele kin verdwijnt als sneeuw voor de lens…

En nu is het aan jou: Camera aan en poseren maar!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *