Pimped Out nagels à la Astrid Bryan

Pimped Out nagels à la Astrid Bryan

Ben je helemaal in de ban van Astrid Bryan? En kan je amper wachten tot het volgende seizoen van ‘Astrid in Wonderland’ wordt uitgezonden? Dan kan je in plaats van al nagelbijtend af te wachten, je nails alvast een Astrid Bryan make-over geven! De Vlaamse Hollywood diva komt namelijk met haar eigen nagellaklijn voor OPI aanzetten!

Bryan zet zelf geen voet buiten de deur zonder perfect gelakte nagels en ze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze daarvoor maar één partner in crime heeft: Nagellakmerk OPI. Die twee gingen nu een professionele relatie aan en Astrid mocht haar eigen nagellaklijn ontwerpen voor het merk.

“Nagellak is voor mij een belangrijk accessoire, net zoals een leuke handtas of een opvallend juweel. Zonder nagellak voel ik me naakt en onverzorgd. In L.A. laten alle vrouwen een manicure doen; een goede hand- en nagelverzorging is hier enorm belangrijk. Dat ik nu mag samenwerken met OPI vind ik een ongelooflijke grote eer”, aldus een erg trotse Astrid over haar nieuwste project.

In de lijn krijg je de keuze uit vier verschillende lakjes die een echte Astrid Bryan naam kregen. Zo spotten we My Pimped Out Wonderland, Amazing California Love, Go Nutty for Donutty & Chillin by the pool.

Vanaf midden oktober kan je je nagels een heuse Astrid Bryan make-over geven voor 13,95 euro per potje!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *