Haute manicure met L’Oréal nagelstickers

Haute manicure met L’Oréal nagelstickers

Een haute manicure is de droom van elke beauty-addict. Helaas laat ons budget niet altijd toe om onze nagels van een luxe behandeling te voorzien. Maar wist je dat je ook de perfecte manicure in een handomdraai kan bekomen? En wel aan de hand van de ultra-handige en hippe nagelstickers van L’Oréal!

De nagelstickers zijn in no time aan te brengen én te verwijderen zonder nagellakremover. Je kan daarnaast kiezen uit zes verschillende varianten, of ze gewoon allemaal tegelijk uitproberen om echte showstopping nails te creëren…

De hele procedure is letterlijk in een handomdraai aangebracht. Zorg ervoor dat je nagels schoon zijn en plaats het afgeronde uiteinde tegen de basis van de nagel. Kleef vervolgens de sticker van onder naar boven toe op de nagel. Vouw de sticker over de nagelrand en vijl tenslotte de nagel om de overtollige sticker te verwijderen.

Deze must-have Color Riche Le Nail Art van L’Oréal is van jou voor € 7,99. Kies de gemakkelijke weg en showen maar met die über trendy nagels!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *