Op beautyles bij de celebs

ontdek de beauty tips van de hollywood diva's

De Hollywood beauty’s weten keer op keer te verbazen en de show te stelen met hun meest verbluffende looks en perfecte uitstraling, maar wat is hun geheim, buiten een leger aan make-upexperts, haarstylisten en noem maar op?

Wil je ook graag in de spotlights staan met een onberispelijk uiterlijk dat kan tippen aan de top van Hollywood? Dan zit er niets ander op dan op beautyles te gaan bij de celebs zelfs! We nemen een kijkje naar de beste tips & tricks van de Hollywood diva’s…

Hally Berry pronkt steeds met natuurlijk roze lippen, die ze naar eigen zeggen verkrijgt door roze lippenstift op te doen, die dan weer af te vegen en daarna gloss aan te brengen.

Eva Mendes heeft dan weer een tip voor make-up-haters: “Als je liever geen make-up draagt, mix dan wat glanzende bronzer met een vochtinbrengende crème. Je zal er stralend en onopgemaakt uitzien.”

Kate Winslet zal je niet snel betrappen op wallen, want de actrice investeert in een goede oogcrème en maant iedereen aan om dat te doen: “die is zeer belangrijk als je reist, stress hebt of moe bent.”

Anna-Lynne McCord ziet er te allen tijde fris en uitgeslapen uit en daar heeft ze zo haar eigen, simpele trucje voor: “Gebruik concealer die twee tinten lichter is dan je werkelijke huidskleur en dot het onder je ogen. Het vestigt de aandacht op je ogen en zorgt ervoor dat je er verfrist uitziet.”

Isla Fisher heeft ook een handige tip voor een oogverblindende blik: “Verwarm je wimperkruller voor met een haardroger. Op die manier krullen je wimpers nog beter.”

Liv Tyler zoekt haar heil in…rozenwater! “Spray na het aanbrengen van je foundation en blush een beetje rozenwater over je gezicht en leg er voor een seconde een Kleenex doekje overheen. Het zorgt ervoor dat je gezicht vlekkeloos is en het lijkt net alsof je geen make-up draagt.”

En last but not least heeft Ellen Pompeo nog een tip in petto om de perfecte smokey-eyes te bekomen: “breng eerst wat vochtinbrengende crème op de ogen aan. Als je dan een potloodlijntje trekt zal dat vanzelf gemakkelijker vervaagbaar zijn.”

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *