Daphne Guinness voor MAC

daphne guinness ontwerpt nieuwe kleurenlijn voor MAC

Ze is moeder, model, muze, journalist, actrice en nu mag Daphne Suzannah Diana Joan Guinness alweer een titel aan haar uitgebreide cv toevoegen, namelijk die van ontwerpster voor MAC! De bloedmooie duizendpoot ontwierp een collectie van kleuren die al even gesofisticeerd, authentiek en verfijnd zijn als Daphne zelf…

Guinness liet haar killerheels even voor wat ze waren om zich helemaal onder te dompelen in de wondere wereld van de make-up om met een collectie op de proppen te komen met prachtige, klassieke, koele en rijke tonen. Ze liet zich inspireren door haar eigen leven en noemt de collectie een “venster naar haar verbeelding”.

Creative director van MAC, James Gager, had haar al een tijdje in het vizier: “Ik had mijn oog al lang op haar laten vallen! Ik bedoel, je ziet foto’s van haar op stap en echt, er bestaat niemand die meer chique is dan haar. We werden ook tot haar aangetrokken omdat ze zoveel originele projecten doet: het kleden van vensters bij Barney’s, het in scène zetten van haar eigen begrafenis en ga zo maar verder. Alles wat ze doet, gebeurt op zo’n elegante manier. Het is een eer dat ze met ons wil samenwerken.”

Een ‘match made in heaven’ zo lijkt het wel!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *