Nieuwe trend: Ombre wenkbrauwen!

nieuwe trend: ombre wenkbrauwen

Wie dacht dat we het nu wel gehad hebben met de ombre-trend, heeft het goed mis! Na de kapsels, outfits, nagels en lippen is het tijd voor de ombre wenkbrauwen

Inderdaad, ook onze wenkbrauwen moeten eraan geloven. Geen nood, het gaat er niet zo hevig en opvallend aan toe als bij de vorige trends, want dankzij een licht kleurverschil wordt er een erg natuurlijk effect gecreëerd. Hierdoor krijgt je gezicht een mooiere ‘shape’.

Shapen dus! Maar hoe doen je dat? Hier doen we in enkele simpele stappen uit de doeken hoe jij een killer look creëert met ombre wenkbrauwen:

1)      Neem een wenkbrauwpotlood en ga zachtjes over je wenkbrauw terwijl je je focust op de buitenste uiteinden. Bouw de kleur lichtjes op zodat de kleur naar het uitende van je wenkbrauw steeds donkerder gaat.

2)      Met een borsteltje verdeel je de kleur lichtjes naar de binnenste wenkbrauwhoek. Zorg er hierbij voor dat je buitenste wekbrauwhoek donkerder blijft.

3)      Tijd voor de finishing touch! Shape met je wenkbrauwpotlood de buitenste wenkbrauwhoek in een zachte punt en kleur zachtjes van het midden tot het einde van de wenkbrauw om het ultieme ombre-effect te krijgen.

Meer hulp nodig? Bekijk dit filmpje en voor je het weet pronk je met prachtige ombre wenkbrauwen!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *