Glamour herfstlook à la Mila Kunis

Glamour herfstlook à la Mila Kunis

Mila Kunis behoort tot de crème de la crème van Hollywood en als top actrice mag ze menig rode loper in sterrenland betreden. Zo ook voor de première van de nieuwe komedie Ted, waar Kunis het liefje speelt van tegenspeler Mark Wahlberg. Als een volleerde diva poseerde de brunette voor de vele camera’s en showde ze haar glamoureuze herfstlook!

Voor de gelegenheid hulde Mila zich in een little black dress van Christian Dior met diepe v-hals en doorkijk gaas. Verder weinig accessoires, maar met haar lange donkere lokken en haar sprekende ogen was Kunis absoluut het middelpunt van de belangstelling. Maar hoe doet ze dat toch? Wat maakt de stijl van de 29-jarige brunette toch zo opmerkelijk? We nemen haar make-up geheimen onder de loep en vertellen je hoe jij net zo’n dramatic look als haar kan creëren.

DE HERFST LOOK VAN 2012 – De ‘Smokey eyes’ van Mila Kunis!
Haar donkere haren en groenbruine ogen lenen zich uitstekend voor de herfstlook van 2012.
Veel bruintinten in je make-up en mooi diep opgemaakte donkere ogen zijn een absolute must voor dit seizoen. Gebruik een kleur die bij je gezicht past en breng de make-up op de juiste manier aan. Er zijn maar een paar stappen voor nodig:

Stap 1.
Bij de perfecte oogschaduw die lang blijft zitten is een goede onderlaag van groot belang. Breng een licht beige oogschaduw, mag met wat glitter, aan over je hele ooglid en zet de oogschaduw iets dikker aan in de binnenkant van je ogen.

Stap 2.
Breng daarna over deze oogschaduw alleen aan de buitenkant een donkerdere kleur aan. Dit zorgt voor een grotere en meer sexy oogopslag!

Stap 3.

Neem een vloeibare eyeliner en teken een fijne lijn om je oog. Onthoud goed: hoe spitser de punt hoe beter!

Stap 4.
Laat het goed drogen en gebruik daarna een kohlpotlood – liefst zwart. Teken hiermee een lijn over je vloeibare lijntje en smeer het kohllijntje daarna voorzichtig uit met een kwastje.

Stap 5.
Maak je ogen af met een mooie zwarte mascara. Zet de buitenkant van je wimpers extra aan voor nog grotere ogen en vollere wimpers. Je kunt ook nepwimpers gebruiken voor een extra dramatische look, denk er hierbij wel aan dat je wimpers koopt van goede kwaliteit die zo natuurlijk mogelijk lijken.

Stap 6.
Omdat het accent met deze oogschaduw nu op je ogen ligt, geef je de rest van je gezicht zo min mogelijk accent. Smeer een mooie roze gloss, of een iets rodere dan je eigen kleur, op je lippen et voilà, je kun zo de rode loper op!

Een tip: Zorg dat je altijd een oogpotloodje en rozerood kleurig lipglossje in je tas hebt om je make-up bij te werken en je bent ieder moment klaar voor de rode loper, net als Mila!  Wil je meer zien van Mila? Ted is vanaf 10 oktober overal te zien in de bioscoop.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *