Nieuw: Tijdelijke oogtattoo’s

na de tijdelijke tattoo's van chanel, nu ook de oogtattoo's van nail rock

Tijdelijke tattoo’s hebben de neiging om je een beetje nostalgisch te maken. Ze nemen je terug naar de tijd dat je in twee minuten tijd in een piraat met een anker op zijn arm kon veranderen of in een elfje met vlindertjes op al haar ledematen…

Niet getreurd, ook nu kan je nog tijdelijke tattoo’s gebruiken, maar dan wel op een iets meer esthetisch verantwoorde manier! Enkele jaren geleden lanceerde Chanel al tijdelijke tattoo’s voor op het lichaam, en in 2011 was de tijdelijke liptattoo helemaal hip. Nu komt Nail Rock op de proppen met de oogtattoo!

Het is ontzettend eenvoudig om deze tattoo’s aan te brengen: je haalt de eerste papieren beschermlaag eraf, plaatst hem op je schone en ontvette huid en verwijdert de tweede beschermlaag. Eens de tattoo op je huid plakt, kan je je look met gewone make-up afwerken. Als je hem beu bent, veeg je hem weg met je gewoonlijke make-up remover.

De tattoo’s van Nail Rock blijven zo’n 16 uur op hun plek zitten en kosten $10.  Neem maar eens een kijkje op nailrock.com!

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *