Nageltips & tricks van ProNails!

[smooth=id:215;]

Perfect gelakte nagels zorgen voor een verzorgde en ‘very stylish’ look. Al is het niet even gemakkelijk en vaak een geknoei om tot die pareltjes van nagels te komen…

Daarom kwam Pro Nails op de proppen met enkele professionele tips & tricks die je stapsgewijs kan volgen zodat ook jij kan pronken met handen die eruitzien alsof ze net een professionele manicure gekregen hebben! Dus watch en learn…

Stap 1: Een propere lei: Het is belangrijk om met een propere lei van start te gaan. Dus zorg voor propere handen en nagels en ga aan de slag met water en zeep. Niet bij de hand? Geen probleem, gebruik dan de Hands Free van Rituals!

Stap 2: Opveilen: Een prachtig kleurtje op een vormeloze nagel is geen zicht. Zorg daarom dat je nagels de geschikte lengte en vorm hebben, dus veilen maar die handel! En dat is maar een woord met de nagelvijlen van Rituals en Professionails.

Stap 3: Nagelriem-alert!: Vaak worden ze over het hoofd gezien, maar half werk is geen werk, dus zorg daarom dat je je nagelriemen niet over het hoofd ziet. Hierbij helpen Rituals en Professionails je met de Cuticle Treatment en Cuticle Remover alvast een handje verder!

Stap 4: 4-uurtje: In plaats van een tussendoortje om vier uur, kies je voor het WOW-effect voor je nagels met de Nail Whitener van Rituals. Een 4-uurtje met een uitstekend resultaat.

Stap 5: Basislaag: Elk kunstwerk vraagt om een goede basislaag, dus ook je nagels.  Met de Underlacquer Base van M.A.C wordt daar alvast voor gezorgd!

Stap 6: Kleuren maar!: Laat je creativiteit de vrije loop en haal de innerlijke kunstenaar in jezelf naar boven. Hou je vooral niet in bij het kiezen van je nagellak, want tegenwoordig is elk kleurtje goed!

Stap 7: Dessert: Ook je nagels kunnen genieten van een gepast dessert en dat is bij deze de Overlacquer van M.A.C. en de Hot Gloss van Professionails. De ultieme kers op de taart van je nagel makeover!

Stap 8: finishing touch: Loopt het in de droogfase altijd fout omdat je niet kan wachten en daardoor je harde werk verpest wordt? Gebruik een laagje Seco Seco van Professionails en in een mum van tijd zijn je nagels, sorry, juweeltjes, droog!

En klaar is kees!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *