Kiehl’s zegt nee tegen rimpels!

Kiehl's

Kiehl’s komt wederom met grote beloftes op de proppen. Deze keer binden ze de strijd aan tegen de rimpels met de Double Strength Deep Wrinkle Filler. Deze rimpelbehandeling zou je in no time en met langdurige resultaten moeten verlossen van je ongewenste lijntjes en rimpels in je gezicht.

Hun klinisch bewezen en onmiddellijke impact zou het aantal gezichtslijnen in slechts vier weken verminderen! Kiehl’s verklaart de oorlog aan hoofdlijnen, kraaienpootjes, plooien tussen neus en lippen en lijnen rond de lippen met deze nieuwe formule die bestaat uit een zachte en tegelijk krachtige mengeling van twee types biologische ingrediënten.

Het beautymerk belooft met dit antirimpelwapen een dubbele werking: een zichtbare, onmiddellijke verzachting van de huid en het voorkomen van rimpels, en een zichtbare verbetering van de elasticiteit van de huid mettertijd. Veel beloftes die als muziek in de oren klinken van veel vrouwen, dus misschien het testen waard? Voor €39 ben je klaar om de strijd tegen je rimpels aan te gaan!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *