Maak je nagels winterklaar met Pronails!

Maak je nagels winterklaar met Pronails

Niet alleen je garderobe, make-up en haar moet winterklaar gemaakt worden, ook je nails hebben een winter make-over nodig. Pronails steekt je nagels in een knap herfst- en winterjasje met maar liefst drie trends in een erg sterke en gloednieuwe collectie!

De nieuwe lijn is gebaseerd op sterke, ambitieuze, ondernemende en succesvolle vrouwen. Speciaal voor hen ontwikkelde Pronails deze absolute topcollectie. We zetten hier de drie trends even op een rijtje:

1) Sharp & chic

Strak in het pak? Check! Touwtjes stevig in handen? Dubbel check! Bij een strenge managerlook horen nu eenmaal klassevolle nagels. De Sharp&Chic collectie zorgt ervoor! Urban Cool, Who Needs A Reason?, Fuel Them Up!, Foxy Brown, Provocation, Sharp & Chic, Sacred Red, Plush Velvet Sofa, Awesome Purple. Ideaal voor sharp dressed women!

2) Black Intentions

De catwalks worden het komende seizoen overspoeld door zwart. Tijdloos, chic en oh zo vrouwelijk! En ook de nagels blijven niet achter. Wat dacht je van een French manicure van glanzend zwart gecombineerd met mat lederzwart? Alchemist Black is dan weer geïnspireerd door het kosmische kleurenpalet. Een lijn die baadt in mysterie door de matte textuur met metallic glinsteringen. En voor een feestje is zwart met een goudkleurige Moon manicure een onmisbare tip. Of nog, kwast een laagje Multi Effect Glitters topcoat over een zwarte basis voor een driedimensionaal effect. Eén ding staat vast: saai wordt het nooit.

3) Future Focus

Een beetje edgy vrouw voelt nieuwigheden tot in de toppen van haar vingers en laat haar nagels schitteren met koele metallics die haar outfit een spacy toets geven. Neen, niet zo maar metallics natuurlijk, wel met een  compleet nieuw soort glitters in verwerkt en met een echte, futuristische metaallook. Perfect match met de innovatieve couturemode van het seizoen.

Wil je graag nog een extra touch toevoegen? Dat kan met de stijlvolle nagelstickers die ProNails ontwikkelde binnen elk thema en die je thuis zelf makkelijk kan aanbrengen. Gewaagde prints van Croco of slangenleder, Klassieke Pied-de-poule, spacy 3D druppels of gouden hoogglans. Kom ze allemaal ontdekken in je dichtstbijzijnde nagelsalon!

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *