Hot beauty trend: Face lace

Hot beauty trend: Face lace

Nieuwe hot trend gespot in beautyland in de vorm van Face Lace, of simpelweg kant op je gezicht. Met een kanten gaasje creëer je in no time en helemaal zelf een ultra knap make-upeffect! Het brein achter deze chique trend? Make-upartieste en vriendin van de hotste sterren: Phyllis Cohen.

Cohen blonk in de jaren ’80 al uit met haar speciale make-uptoepassingen met latex, stof, kralen en steentjes en nu stapte ze over op kant met haar ‘face lace’. We spotten 15 verschillende kanten maskertjes die je een excentrieke make-uplook bezorgen. Leuk weetje: De maskertjes zijn herbruikbaar en in minder dan een minuut aan te brengen.

Vooral de designs rond de ogen spannen de kroon. Je kan ze makkelijk aanbrengen, al moet je wel oppassen dat de beweging van je ooglid niet verhinderd wordt. Om de kanten maskertjes opnieuw te verwijderen, trek je ze er zachtjes af en leg je ze terug op de beschermfolie om bij een volgende gelegenheid opnieuw te schitteren!

Wil jij ook een kanten make-uplook? Neem dan snel een kijkje op face-lace.com en kies je favoriete design. De ‘face lace’-maskertjes kosten tussen 17,3 en 24,7 euro. Bovendien zijn ze ideaal om tijdens de feestdagen de show te stelen!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *