Zijn zij het waard?

[smooth=id:29;]

Op zondag 17 januari wordt in Hollywood de aftrap gegeven van het ‘awards-seizoen’. De Golden Globes is namelijk de eerste uitreiking in een lange rits superglamoureuze ceremonies, waaronder de Oscars.

De sterren zijn dus druk op zoek naar enkele droomjurken die hun prachtige lijven op gepaste wijze omsluiten. En ook met haar en make-up wordt er druk geëxperimenteerd. L’Oréal had dat al voorzien en daarom geven zij aan elke vrouwelijke ster een goody bag met producten tijdens de Golden Globes…en wij ontdekten al wat erin zal zitten!

  • Lash Boostin g Serum – Een serum dat onder mascara kan aangebracht worden en dat voor vollere, langere wimpers zorgt. Een soort haarmaskertje voor je wimpers dus!
  • Everstrong Deep Replenishing Masque – Een echt haarmasker deze keer dat de haren opnieuw soepel maakt en extra veel glans geeft.
  • Infallible Plumping Lip Gloss –  Een lipgloss die zes uren blijft zitten en voor vollere lippen zorgt. Maar we zijn realistisch en beseffen dat het gewoon een mooie, glanzende gloss is die iets langer blijft zitten dan de gemiddelde lipgloss!
  • Roll’on True Match Foundation – De nieuwste foundation van L’Oréal die naar verluidt erg natuurlijk oogt, maar waar de vingers toch nog steeds gebruikt moeten worden om de strepen van het rollertje wat te vervagen.

Ook al beseffen we dat deze producten ons niet de looks van Eva Longoria of Beyoncé zullen bezorgen, toch zouden we zo een goody bag best aangenaam vinden. Jammer genoeg zijn deze bags zondag enkel en allen voor mensen als Longoria bestemd. Grrr…

Kimley Briesen – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *