Een prachtige huid voor het goede doel…

Kiehl's

Kiehl’s en Jeff Koons staken de koppen bij elkaar en kwamen op de proppen met een beperkte editie Creme de Corps Holiday Collection. Deze collectie bestaat uit vier producten die de nieuwste formule Creme de Corps Whipped Body Butter bevatten. Verwen jezelf met deze superverrijkte, voedende lichaamsbehandeling die de huid zacht en glad maakt en een hydraterende werking belooft van maar liefst 24u. En het wordt nog beter!

100% van Kiehl’s nettowinst van de verkoop van elk product wordt geschonken aan het Koons Family Intistute, een initiatief van het Internationaal Centrum voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen (ICMEC).

Bovendien zijn de producten zowaar een collectors item, aangezien het etiket van elk product uit deze collectie, versierd is met werken van de kunstcollectie Tulips van Koons uit de iconische Celebration Series. Dus wees er als de kippen bij en haal deze unieke Kiehl’s-collectie in huis want ze zijn enkel dit najaar verkrijgbaar in Kiehl’s-winkels overal ter wereld!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *