De vlecht in een ‘out of bed’-jasje

Was je een absolute fan van de vlecht? Geen nood, want je moet nog niet meteen afscheid nemen van dit makkelijke kapsel, want de vlecht is here to stay! Al wordt deze coupe wel in een nieuw jasje gestoken en gaat het er allemaal een stuk nonchalanter aan toe…

Denk aan de ‘out of bed’-look en je krijgt het ‘I don’t care hair’! Je snapt het al: hoe nonchalanter, hoe beter! Dit betekent ook een pak minder werk, want het steekt allemaal niet zo nauw en een losse haar meer of minder kan geen kwaad, integendeel! Denk bijvoorbeeld aan een losse visgraatvlecht.

How to? Tijdens het invlechten, werk je dus niet te strak en laat in het gezicht wat plukken loshangen. Door je vlecht richting te geven en aan een bepaalde kant te dragen, maak je de coupe erg hip! Je kan vervolgens kiezen om de vlecht te laten hangen, of om ze naar binnen te plooien in een soort van dot en er zo een moderne twist aan te geven. Nog niet nonchalant genoeg? Trek dan met je vingers de vlecht wat uit elkaar en klaar is kees!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *