De ultieme bril: J!NS Moisture glasses

De J!NS Moisture Glasses bevochtigen je ogen als je achter de pc zit om vermoeidheid tegen te gaan

Japanners komen vaak met gadgets op de proppen waarvan je je afvraagt of de ontwerpers misschien aan de LSD zaten, maar af en toe komt er ook iets nuttig uit de bus. Zo ontwikkelde het Japanse brillenmerk J!NS een speciale  bril voor mensen die veel tijd achter hun computer doorbrengen: de J!NS Moisture Glasses!

De Moisture Glasses zijn voorzien van twee kleine reservoirs, vlak naast de brilglazen, waar je water of oogdruppels in kan doen. Als de reservoirs vol zitten, ben je verzekerd van 2 uur constante bevochtiging van je ogen, wat irritatie en vermoeidheid aanzienlijk vermindert. Ook zouden de brilglazen zo gemaakt zijn dat ze het blauwe licht van je computerscherm filteren, wat stukken aangenamer is voor je ogen.

En wat nog beter is: zo lelijk zijn de J!NS Moisture Glasses niet! Het is weliswaar een eenvoudig design, maar je hebt wel de keuze tussen een aantal leuke kleurtjes.

Als je dus last hebt van vermoeide ogen tijdens het werken of gamen, neem dan maar snel een kijkje op jins-jp.com, en bestel je eigen Moisture Glasses voor een kleine €38!

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *