De leukste én gratis beauty apps!

de leukste gratis beauty applicaties van het moment

Wist je dat je iPhone ook de deuren kan openen naar tal van handige beauty tips & trics, zonder dat je daarvoor een cent moet uitgeven? Vergeet beautyconsulenten die je bankrekening plunderen om je wegwijs te maken in schoonheidsland, maar laat je dankzij de leukste en bovendien gratis beauty apps begeleiden op weg naar  je ultieme schoonheid!

Ontdek welke nagellakleurtjes, make-uptrends, kapsels en zelfs parfums het beste bij je passen dankzij deze handige apps. Dus hou je iPhone alvast in de aanslag om ze je meteen eigen te maken…

O.P.I verwent ons niet alleen met de meest trendy kleurtjes nagellak, je kan ze zelfs virtueel uittesten in hun nagelstudio applicatie. Ontdek dus hoe de hotste kleurtjes op jouw nagels verschijnen. Stel je huidskleur en nagellengte in en zoek op kleur en collectie en stel je beste nagellakjes samen!

Easy Makeup and hair is nog een topper! Leer al de skills om perfect je make-up aan te brengen of bepaalde kapsels te creëren met deze super handige app, aan de hand van handige ‘how to’ video’s.

Met de Lancôme applicatie kan je make-uplooks, producten of stijlen op een virtueel model uitproberen. Bovendien blijf je op de hoogte van de hotste nieuwe trends in beautyland en kan je advies inwinnen bij je eigen virtuele assistent. Je geslaagde looks kan je achteraf opslaan en delen met je vrienden.

Een parfum kiezen is echt geen gemakkelijke opdracht, aangezien je langs alle kanten gebombardeerd wordt met nieuwe, heerlijke geuren. Maar de Osmoz app staat je bij in deze moeilijke zoektocht met hun handige geuradvies. Eerst moet je je gewoonlijke geur ingeven en dan stelt de virtuele adviseur een lijstje op met alternatieve parfums die ook bij je passen. Hiermee blijf je trouwens ook op de hoogte van het hot news uit de parfumwereld.

Sta je op het punt om naar de kapper te trekken voor een nieuwe coupe? Ontdek dan eerst welke haarstijl bij je past met de Haar Makeover Lite app! Hiermee kan je verschillende haarstijlen en kapsels uitproberen in minder dan een minuut. Je kiest een foto, selecteert een haarstijl en past het gezicht aan de haarstijl aan.

Installeren die handel en ontdekken maar!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *