Creëer je eigen parfum

Had jij als klein meisje ook de droom om parfumontwerpster te worden? En besloot je dan maar om alvast te oefenen door je eigen laboratorium op poten te zetten met de verschillende geuren van je moeder, met als resultaat geurtjes die allesbehalve geslaagd waren? Dan kan je nu je droom alsnog waarmaken met een heuse parfumkit!

Gooi al je creativiteit in de strijd met de Les Solinites parfumkit van Arno Sorel met 6 parfumflesjes die je perfect met elkaar kan mixen zonder dat er onaangename geurexplosies ontstaan! Waan je de ideale parfummixer en combineer erop los, want de geurtjes zijn perfect op elkaar afgestemd.

Als een ware professor creëer je zo in no time je eigen parfum, waarmee je achteraf kan pronken bij je vriendinnen. ‘Ja hoor, zelf gemaakt!’, wedden dat monden zullen openvallen en jaloerse blikken de revue zullen passeren?

In de kit vind je de geuren patchoeli, braambes, vanille, amber, muskus en kokos waarmee je aan de slag kan om je eigen unieke parfum te ontwerpen. Bovendien zitten ze in erg kleurrijke en hippe flesjes, wat het allemaal nog een tikkeltje leuker maakt, want het oog wil ook wat!

Voel je het al kriebelen in je vingers om zelf aan de slag te gaan? Haast je dan naar de webshop van ICI Paris XL en bemachtig je eigen kit voor €40,82!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *