Ballerina nagels met OPI!

Ballerina nagels met OPI

Nagellakproducent OPI heeft opnieuw een nagellaklijn voor ons in petto waarvoor we meteen voor de bijl gaan! Zo kan je met hun nieuwe lijn echte ballerina nagels creëren, want ze lieten zich inspireren door het New York City Ballet.

Je hoeft heus geen ballerina te zijn om met ballerina nails te pronken, want de zes nieuwe softshade lakjes, kunnen ongetwijfeld menig fashionista bekoren! Met als inspiratie de eerste dansschool ter wereld spotten we de vijf zachte tinten beige, roze, wit, lila en grijs in de lijn én een glitterende lak die voor de finisching touch zorgt.

Glitter girls zullen meteen verliefd zijn op de glitter lak, die dankzij de grote glitterdeeltjes zo op je nagel gezet kan worden, of over een ander kleurtje om meer glans toe te voegen, want hoe meer glitz, hoe beter!

“De dansers, choreografen en kostuums boden een schat aan inspiratie voor een reeks van zachte, vrouwelijke tinten. De beige, roze en witte kleuren doen denken aan klassieke balletschoentjes, tutu’s en maillots, terwijl de pure lila en grijze gedempte tinten kleur brengen aan de traditionele roze balletkleur”, deed Suzi Weiss-Fishmann van OPI uit de doeken.

“Een van onze doelen bij New York City Ballet (NYCB) is om ballet toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek. Met deze samenwerking willen we de schoonheid en elegantie van ons ballet delen met een nieuw doelpubliek”, vertelde ook een enthousiaste Katherine Brown van NYCB.

Vanaf mei 2012 kunnen we deze ultra ‘girly’ collectie toevoegen aan onze nagellak uitzet. Bovendien hoef je heus niet diep in je portemonnee te tasten, want voor een potje tel je 13.95 euro neer en kun je pronken met ballerina-proof nagels!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *