StyleFever laat jouw nagels knallen!

[smooth=id:134;]

Met de zomer voor de deur hebben we hier bij StyleFever besloten dat jij het zonnetje in huis mag zijn, als het mooie weer het nog even laat afweten. En met twee knallende kleurtjes voor op je nagels van ProNails lukt dit vast en zeker. We geven vier keer een setje weg met twee kleurtjes van deze professionele nagellak: Fluogeel en gifgroen! Je kan de twee kleurtjes combineren op één nagel of gewoon elke vinger afwisselend geel en groen maken. Aan jou om te experimenteren.

Registreer je en laat ons weten waarom deze fluokleurtjes helemaal jouw ding zijn via een leuke comment bij dit artikel. Wij kiezen er dan de meest ‘stylish’ comments eruit.

Sterren als Rihanna en Lady GaGa gaan alvast geel en groen uitslaan als ze binnenkort jouw nagels te zien krijgen!

Klik hier om alles te lezen over de laatste nieuwe nageltrends voor herfst/winter 2010.

21 reacties

  1. dit lijkt me echt een heel leuk en tof hebbeding! zie mezelf echt met deze kleurtjes al lopen..vrolijk,gekleurd en flashy…net als ik!!!!

  2. Vroeger koos ik altijd voor ’tamme’ kleuren voor mijn kledij en het gevolg daarvan was dan ook (nogal logisch) dat ook al mijn accessoires aan de brave kant waren… terwijl ik toch heel wat leuke dingen zie en ontdek, spullen die opvallen en die heel tof en waw zijn. Dan heb ik maar het roer compleet omgegooid en nu koop ik echt alles wat ik mooi vind, ook als het heel fel is, bijzonder apart en opvallend of gewoon uniek. Nu heb ik dus ook nieuwe accessoires en kleurtjes voor mijn nagels nodig : gifgroen – wanna have, fluogeel – net als mijn nieuwste topje voor deze lente/zomer! By the way, ik ben echt freaky op mijn nagels : die zijn altijd (!) in stijl met de kledij die ik draag, desnoods verander ik drie keer per week van lak, of ik stem mijn kledij af op mijn nagels…

  3. Mete deze fluonagels zal ik zeker geen BLAUWTJE lopen als ik mijn prins op het WITTE paard tegenkom . Vanaf nu ben ik geen ZWARTkijker meer en bekijk alles door een ROZE bril. GEEL en GROEN dit is wat ik wil.

  4. omdat wij op het werk geen nagellak mogen dragen en daarom onopgemerkt moeten blijven,daarom moet ik de schade in het weekend beperken door helemaal dol gedraaid uit de bol te gaan!
    daarom hebben mijn nageltjes nood aan deze zomerse kleurtjes!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *