Nooit meer scheren?

Philips Lumea

Het lijkt te mooi voor woorden en het zou ons heel wat tijd uitsparen als we niet regelmatig de strijd moesten aanbinden tegen de steeds terug groeiende haartjes op onze benen, bikinilijn en onder onze armen. Philips Lumea beweert dat het de ultieme droom van vrouwen kan waarmaken, namelijk dag in dag uit genieten van een zalig gladde huid zonder ongewenst lichaamshaar!

De Philips Lumea gebruikt de professionele Intense Pulsed Light-techniek en stuurt zachte lichtimpulsen naar de haarwortel, waardoor die loslaat en niet meer terugkomt. Met dit wonderlijke toestel binnen handbereik moet je alvast geen afspraak meer maken bij de schoonheidsspecialiste als het aankomt op ontharen!

Je moet er wel de juiste lichaamshaarkleur, donkerblond, bruin of zwart en het juiste huidtype, wit, beige, lichtbruin, gemiddeld bruin of donkerbruin voor hebben om  haarvrij door het leven te gaan. Leuk detail: het doet geen pijn! Al geldt dat misschien niet voor je portemonnee, want er hangt een serieus prijskaartje van maar liefst 455 euro aan vast…

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *