Marc Jacobs’ ‘Oh Lola’ parfum

Marc Jacobs kwam op de proppen met een heerlijk geurtje voor echte fashionista’s! Ben je op zoek naar een lekker geurend en vooral verleidelijk nieuw parfum? Test dan zeker Oh Lola van de hand van deze topmodeontwerper!

Denk aan een sprankelende, fruitige bloemengeur, ideaal om een hete zomer mee tegemoet te gaan! Met welke ingrediënten ging Jacobs aan de slag om zijn nieuwe parfum samen te stellen? Dat blijkt een hele lijst te zijn, waaronder wilde aardbeien, peer, framboos, pioenroos, magnolia, cyclaam, vanille, sandelhout en tonkaboon.

Bovendien schuilt er een heel verhaal achter deze verleidelijke geur. De ontwerper liet zich namelijk inspireren door het boek Lolita uit 1955, wat meteen ook een vleugje nostalgie toevoegt aan het parfum. Het boek gaat over een jong meisje dat het bed deelt met een veel oudere man, die dan ook nog eens haar stiefvader is…

En niemand minder dan Dakota Fanning werd ingeroepen om de rol van het meisje voor haar rekening te nemen. Ze deed dat met volle overtuiging, met als resultaat een prachtige fotoshoot. Dus test je innerlijke Lolita met Oh Lola!

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *