Fashionable must-have’s op Exessory.com

Ben je een ‘die hard’-verzamelaar van unieke, originele en fashionable accessoires? Neem dan zeker eens een kijkje op Exessory.com. Je vindt er allerlei leuke must-have’s zoals stijlvolle lederen armbanden, hard cases voor de iPad, houten skins voor MacBook’s en zelfs hondenaccessoires, zodat ook je trouwe viervoeter helemaal mee is met de trends!

De website doet ook niet aan massaproductie en werkt enkel met beperkte oplages, waardoor de kans klein is dat je iemand tegen het lijf loopt met hetzelfde item, waardoor je ongestoord de show kan stelen met je eigen originele accessoire. Je kan zelfs je eigen touch toevoegen door je item te personaliseren met een leuke slogan en zo nog exclusiever uit de hoek te komen.

Oprichters Alexandra Hochstenbag en Hans Vandenbussche dragen kwaliteit hoog in het vaandel en garanderen dat ze enkel het beste van het beste in de aanbieding hebben. Alles wordt ook in België ontworpen en volledig met de hand gemaakt. Designlovers en fashionista’s komen hier zonder twijfel aan hun trekken!

Bovendien loopt er momenteel een wedstrijd waarbij je kans maakt om een iPad2 (WiFi, 16 GB) met een gepersonaliseerde lederen Smart Full Cover te winnen, reden te meer dus om even te checken!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *